Friday, December 20, 2013

Storm of the Century – Trimisul Satanei (1999) – Miniserie

Storm of the Century – Trimisul Satanei (1999) – Miniserie

Cel mai mare viscol din ultimii 100 de ani este gata să se abată asupra micului orăsel Little Tall Island.

Dar înaintea furtunii soseşte în orăşel un străin misterios care pare să ştie toate secretele întunecate ale locuitorilor, secrete care odată dezvăluite provoacă sinucideri şi crime.

Oare care este scopul acestor dezvăluiri ale vizitatorului misterios?

Tags: Adam Zolotin, Becky Ann Baker, filme 1999, filme drama, filme horror, filme thriller, Kathleen Chalfant

Thursday, December 19, 2013

Open Grave (2013) – filme online

Open Grave (2013) – filme online

Un bărbat se trezeşte într-o groapă plină de cadavre şi nu îşi aminteşte cum a ajuns acolo. Ajutat de nişte persoane necunoscute, reuşeşte să iasă de acolo şi ajunge la o casă din apropiere unde, întâmpinat cu arme, găseşte un grup de oameni speriaţi, toţi suferind de pierderi de memorie.

Pe măsură ce descoperă indicii despre identităţile lor, încep să se suspecteze unii pe alţii, însă, în scurt timp se vor lovi de o ameninţare mult mai serioasă – şi înfometată. În aceste condiţii, trebuie să afle ce i-a adus împreună, înainte să fie prea târziu.

Tags: filme 2013, filme horror, filme mister, filme noi, filme thriller, Gonzalo López-Gallego, Joseph Morgan, Sharlto Copley, Thomas Kretschmann

Wednesday, December 18, 2013

World War Z – Ziua Z: Apocalipsa (2013) – filme online

Într-o zi ca oricare alta, Gerry Lane se află într-un blocaj de trafic împreună cu familia sa. Ca fost investigator ONU, Lane simte că blocajul din trafic nu e unul obşinuit; cerul e brăzdat de elicoptere de poliţie, iar pe străzi e plin de poliţişti pe motociclete.
 
Ceva face ca mulţimi de oameni să se atace cu ferocitate unul pe celălalt – un virus letal care se propagă dintr-o singură muşcătură, şi care tansformă oameni sănătoşi în creaturi de o sălbăticie greu de imaginat.

Vecinii se întorc împotriva vecinilor, un străin amabil devine brusc un duşman mortal. Originile virusului sunt necunoscute, iar numărul celor infectaţi creşte exponenţial în fiecare zi, devenind rapid o pandemie globală.

Pe măsură ce numărul celor infectaţi copleşeşte rapid efectivul armatelor lumii, iar guvernele devin tot mai neputincioase, Lane e forţat să se întoarcă la viaţa periculoasă pe care o dusese înainte de a se retrage pentru a declanşa o investigaţie globală căutând sursa epidemiei, dar şi mijloacele prin care să poată fi oprită răspândirea sa.

Deep Rising – Tentacule (1998) – filme online

Deep Rising – Tentacule (1998) – filme online

La bordul luxosului vapor Argonautica, hoaţa Trillian este închisă pentru că încerca să fure bijuterii aflate la bord. După ce mijloacele de comunicare ale navei se deteriorează din cauza unui virus, vaporul se ciocneşte de un obiect aflat sub apă.

John Finnegan şi ceilalţi aflaţi la bord încearcă să afle ce se intalmpla şi descoperă că un monstru marin a prins nava cu uriaşele tentacule. Împreună cu Trillian, cei care au supravieţuit încearcă să scape de îngrozitoarea creatura şi să repare nava.

Tags: Anthony Heald, Famke Janssen, filme 1998, filme actiune, filme horror, filme thriller, Stephen Sommers, Treat Williams