Thursday, January 24, 2013

Barbie la scoala printeselor (2011) – Film intreg (Romana)

“Barbie: princess charm school” este povestea lui Blair o tanara ce lucreaza ca si chelnerita intr-o cafenea pentru a-si ajuta mama bolnava si sora mai mica. Intr-o zi cand se intoarce acasa o gaseste pe sora sa uitanduse la televizor la extragerea unei loterii ce va da sansa unei fete obisnuite sa participe la scoala pentru printese. Chiar in acel moment este extras castigatorul care se dovedeste a fi chiar Blair. Aceasta a fost inscrisa in competitie de sora ei mai mica.

O data ajunsa la scoala Blair are mici dificulta in a se acomoda, viata fiindui facuta dificila si de Delancy, fiica lui Dame Devin conducatoarea regatului in care traieste Blair. Delancy va deveni regina regatului atunci cand va absolvi scoala.!--more-->

Dintr-un anumit motiv Dame Devin tot incearca sa o faca pe Blair se renunte la scoala, insa ajutata de prietenele ei si de Miss Privet, directoarea scolii, aceasta nu renunta.

Blaire descopera intr-o zi ca sa-r putea sa fie mostenitoarea de drept a coroanei. Acest lucru se datoreaza asemanarii sale cu sora lui Dame Devin, adevarata regina moarta intr-un accident de masina. Acum Blair trebuie sa descopere adevarul pana nu e prea tarziu.

Barbie la scoala printeselor (2011) - Film intreg (Romana), Barbie la scoala printeselor desene animate online, Barbie la scoala printeselor dublat, Barbie la scoala printeselor film dublat in romana, Barbie la scoala printeselor in limba romana, Barbie la scoala printeselor in romana, Barbie la scoala printeselor online, Barbie Princess Charm School, Barbie Princess Charm School dublat in romana, Barbie Princess Charm School in romana, Barbie Princess Charm School online, desene animate Barbie Princess Charm School

No comments:

Post a Comment