Sunday, December 2, 2012

The Twilight Saga: Breaking Dawn (2011-2012) filme online

 
Vampirul Edward Cullen si iubita lui, Bella Swan, asteapta un copil, dar bucuria lor e umbrita de pericolul care vine din partea celor din Quileute si celor din clanul Volturi. Motivul e acela ca bebelusul nenascut inca poseda puteri ce ii ameninta si pe varcolaci si pe vampiri.

A cincea si ultima parte a povestii de dragoste dintre Bella si Edward va avea parte de un final epic in care protagonistii trebuie sa se pregateasca de o mare confruntare.

Dupa ce Edward o transforma pe Bella in vampir pentru a-i salva viata dupa ce o naste pe Renesmee, tanara este fascinata sa-si descopere noile puteri. La scurt timp insa, cei din clanul Volturi afla de nasterea lui Renesmee si sunt convinsi ca familia Cullen a creat un copil nemuritor, lucru interzis de legea vampirilor.

O mare confruntare se anunta, iar Clanul Cullen se aliaza cu alte clanuri de peste tot din lume pentru a le tine piept celor din Clanul Volturi si pentru a le demonstra ca Renesme este de fapt jumatate vampir, jumatate om si nu reprezinta nicio amenintare.



No comments:

Post a Comment