Wednesday, January 23, 2013

Compliance [2012] - filme online gratis

Acesta este tipul de film care te va lăsa cu adevărat o mulțime de spectatori simți dezgustat și “murdar”! Ea a avut ca efect asupra mea și multe altele, așa cum au existat rapoarte de telespectatori multiple pe jos pe proiectii de film (frustrat și îngrozit de ceea ce vedeau). Am fost extrem de deprimat după vizionarea-l și am simțit că modul (on și off) pentru mai multe zile după vizionarea filmului din cauza asta. Pentru mine asta e un semn al unui film bine făcut. Aceasta nu înseamnă Mi-a placut sau bucurat filmul, cei care sunt în întregime diferite lucruri, dar eu respect ca thriller-ul dramatic de calitate, care este.

Povestea se bazează pe evenimente reale, în care un apel glumă duce la hărțuirea sexuală manipulat (și mai mult) a unui angajat la un restaurant fast-food într-un oraș mic. Apelantului glumă (Pat Healy) pretinde a fi un ofițer de poliție și convinge managerul unui restaurant lanț ChickWich (Ann Dowd), ca unul dintre angajatii ei (Dreama Walker) a furat bani de la un client geanta lui. El a convinge apoi managerul să se dezbrace căuta și a obține angajat alți angajați implicați. Situația continuă să se agraveze și să devină mai multe și mai tulburătoare ca oameni noi sunt aduse în și manipulat de-a lungul zilei. Este bazat pe o serie de aproape 60 de infracțiuni similare în jurul Statelor Unite (considerat a fi comise de același individ), cele mai multe în special de caz McDonald în Bullitt County.

Filmul este extrem de șocant și, uneori, acțiunile personajelor par prea de necrezut pentru a fi adevărate, dar ele sunt, ceea ce face filmul tot ce mai greu sa ma uit. Unii au numit-o “filmul cel mai deranjant vreodată”, dar, spre deosebire de ceva de genul “miriapod uman” acest film are de fapt un punct și ceva de învățat și să ia departe de ea. E un personaj fantastic și de studiu psihologic și performanțele sunt excepționale. Ann Dowd este deosebit de impresionant în principal, dar în cazul în care există o legătură slabă aș spune că e Dreama Walker (nu am fost pe deplin convins de ea la ori). Pentru cea mai mare parte personajele sunt foarte credibile si simt ca oamenii știm cu toții cu adevărat. Este scriitor și regizor, Craig Zobel, al doilea film și el într-adevăr pare a fi un cineast pentru a viziona pentru. Cum am spus ca e cu siguranta un film greu de privit și din moment ce nu face treaba asta are dreptate, trebuie sa te simti trist si dezgustat. Pentru a fi un critic onest nu poți judeca un film pe cat de mult ti-a placut, sau o bază comentariul tau la prejudecățile personale, va trebui să-l votezi pe cât de bine face ceea ce sa dorit să facă. Acesta este un film excepțional de bine făcută!

No comments:

Post a Comment