Friday, January 25, 2013

The Possession [2012] Filme Online

Sunt un pic precaut atunci când un film de groază touts-se ca bazat pe o poveste adevărată, pentru că se poate lua numai că, cu un vârf de cuțit de sare, având în vedere că e un film la urma urmei, și există o nevoie să-l îmbraci pentru ecran de argint și pentru scopuri dramatice.

Mai mult decât atât, având în a preciza evenimente au avut loc în mai puțin de o lună, părea un pic exagerata, având în vedere modul în care scenariul jucat lucrurile, ceea ce a făcut să pară luni în loc. Totuși, pentru curiosi, poate doriți să se uite în sus un articol numit Jinx într-o cutie scris de Leslie Gornstein, care evenimentele din acest filme online se bazează pe pretins.

Deci, este orice bun, având în vedere faptul că remorca a spus în esență, întreaga poveste de la început până la sfârșit? A ajuns mai bine ca ea sa mutat de-a lungul, și testat într-adevăr răbdarea dvs. în prima jumătate a filmului, deoarece a fost nevoie de foarte mult timp înainte de un viraj de evenimente care duc la primul bau.

Acesta a introdus caractere de o familie disfuncțională, în cazul în care Clyde (Jeffrey Dean Morgan) a fost deja divorțat de soția Stephanie (Kyra Sedgwick), cu fostul obtinerea doar la sfârșit de săptămână pentru a petrece timp cu fiicele Hannah (Madison Davenport) și Em (Natasha Calis) . Modalitățile par destul de bine uns, cu Clyde au mutat în altă casă a sa situat convenabil într-un cartier nou. Ca parte a se deplasează în, ei ridica feluri de mâncare suplimentare la vânzare cuiva talmeș-balmeș de curte, și Em devine atras de o cutie misterioasă, care devine cumpărat și adus acasă.

Luminile de avertizare sunt, probabil, intermitent acum, deoarece povești din vechime au avertizat deja niciodată pentru a ridica obiecte ciudate se uită de oriunde și aducându-le acasă. Deschiderea Cutia Pandorei este, de asemenea, ceva de nimeni ar trebui să facă, și atunci când ați terminat, salută o mulțime de necazuri. Em devine posedat și Natasha Calis luat aproape o șansă de a fi următorul Linda Blair in Exorcistul, cu excepția faptului că Posesia în minus toate miscarile perverse care ar face părinții încruntați și maturi fard de obraz.

Asigurați-up, de asemenea a ajutat pentru a face sa arate ei cel mai bun zombie, împreună cu fanii împrumutate de la un studio Bollywood pentru a lăsa părul zbura în jurul atunci când aerul este încă în jurul valorii de. Iar pentru cei care au obiecții bout ei de comportament violent, mai ales atunci când devin posesiv și de protecție a casetei misterios, chiar și lucruri mai ciudate se întâmplă, și comportamentul ei neobișnuit declanșează în curând Clyde de a face unele detectiv proprie.

De credit trebuie să se acorde atunci când creditul este datorată, atât de regizorul danez Ole Bornedal a făcut ce a putut pentru evitarea clișeele obișnuite ale trântind ușile și spaimele sari. În schimb, accentul a fost pus pe construirea atmosfera prin utilizarea de Crawlies înfiorător, și a reușit într-o măsură în acest sens. Mi-a luat un timp pentru a construi o poveste, care ar fi putut face mult mai mult cu un context de respingere schimbare a comportamentului copilului, din cauza presiunilor psihologice, în care se ocupă cu divortul parintilor ei, dar acest lucru nu într-adevăr destul de a decolat.

No comments:

Post a Comment