Sunday, February 24, 2013

Crank High Voltage Crank:Tensiune maxima Film online subtitrat HD

Norocul lui Chev Chelios (Jason Statham) se schimba, chiar si atunci cand toata lumea crede ca a murit dupa ce a plonjat in gol din elicopter.

Dar Chef scapa cu viata din acest "salt" al mortii, numai ca acum mafia Chinezeasca i-a furat lui inima lui Chev care adevenit aproape indestructibila si i-a inlocuit-o cu un dispozitiv activat de baterii. Din nefericire, acesta are nevoie de descarcari mari de energie, administrate la intervale fixe, pentru a continua sa functioneze.

Chev Chelios nu are alta solutie decat sa porneasca intr-o noua cursa contracronometru ca sa incerce sa-si recupereze inima si sa imprastie iadul pe pamant in inima cartelului mafiot.Jason Statham revine ca principal din "Crank: High Voltage", şi în orice fel acest sequel incalca regulile şi împinge bara la niveluri nebun noi, uneori chiar un pic prea departe.

Trei luni de la "incident elicopter" lui, Chelios se trezeşte pentru a vedea care chirurgii chinezi pe piaţa neagră sunt feliere său celebru "Chelios Heart" out (facut celebru prin faptul că a ţinut bate după evenimentele din primul film), şi înlocuirea acestuia cu o inima artificiala surogat, astfel încât să poată ţine-l în viaţă în timp ce ei mai ferma de organele sale.



Aici>> Urmareste filmul online subtitrat,Crank High Voltage Crank:Tensiune maxima va este redat gratuit la calitate HD.Filme Online HD va doreste vizionare placuta!

No comments:

Post a Comment