Sunday, February 24, 2013

Film The Avengers (2012) Răzbunătorii online subtitrat HD

Filme HD online subtitrate fara intrerupere la claritate maxima si fara reclame va sunt oferite spre vizionare.Urmareste online filmul The Avengers (2012) Răzbunătorii si daca este pe placul tau adauga adresa ta de email sa primesti cele mai noi filme pe email sa le poti vizualiza online.

Descriere: Nick Fury e directorul agenției internaționale de menținere a păcii, organism cunoscut drept S.H.I.E.L.D. (Supreme Headquarters, International Espionage, Law-Enforcement Division ). O nouă și neașteptată amenințare inamică îl pune pe Fury în situația de a avea nevoie urgentă de ajutor.

El pune în aplicare un plan mai vechi care trebuia să unească cei mai puternici super-eroi într-o echipă, echipă care să scape lumea de pericolul iminent provocat de Loki și armata sa.

Organizația S.H.I.E.L.D. începe o recrutare la nivel global, care îi va aduce împreună pe toți super-eroii. ”The Avengers” continuă aventurile super-eroilor pe marele ecran începute în "Iron Man," "The Incredible Hulk," "Iron Man 2," "Thor" și” Captain America: The First Avenger”Marvel îi aduce încă o dată pe marile ecrane pe supereroii din benzile desenate, dar nu oricum; toţi în aceeaşi producţie. Iron Man, Hulk, Captain America, Thor, Hawkeye şi Black Widow formează “echipa de şoc”, după ce sunt convinşi de Nick Fury (Samuel L. Jackson) şi de Agentul Culson să îşi unească forţele în lupta cu periculosul şi puternicul lor duşman, Loki, care tocmai câştigase accesul la Cubul Cosmic, cu puterile sale nelimitate. Însă, ca în orice familie, şi între Avengeri apar mici conflicte de personalitate. Vor reuşi ei să renunţe la orgoliul personal pentru a salva viitorul omenirii?
Durata Film HD: 142 minute



Filme online subtitrate gratis numai la Filme online HD.Pentru o vizionare fara intrerupere recomand ca in momentul cand dati PLAY sa dati PAUSE si sa asteptati 2 minute sa se incarce filmul. Filme online la calitate HD fara intrerupere si reclame se regasesc numai aici!!! Filme Online HD va doreste VIZIONARE PLACUTA!!!

No comments:

Post a Comment