Sunday, March 3, 2013

Daybreakers (2010) – Film online gratis subtitrat in romana

Actiunea acestui film horror, sf ne duce in anul 2019. O epidemie misterioasă a atacat Pământul, transformând majoritatea populaţiei în vampiri. Oamenii sunt acum o specie pe cale de dispariţie, transformaţi în pradă pentru hrana vampirilor de care sunt forţaţi să se ascundă.

Totul stă în mâinile lui Edward Dalton (Ethan Hawke), un cercetător devenit şi el vampir, care refuză să se hrănească cu sânge uman şi încearcă să creeze un substitut pentru sânge care să poată fi folosit de vampire, salvând astfel puţinii oameni rămaşi. Dar timpul trece fără success, până în ziua în care Edward o întâlneşte pe Audrey (Claudia Karvan), supravieţuitoare a pandemiei, care îl conduce spre o descoperire medicală uluitoare. Înarmat acum cu cunoştinţe pentru care şi oamenii, dar şi vampirii ar ucide, Ed trebuie să ducă propria sa bătălie extrem de periculoasă care va decide soarte rasei umane.

Regia filmului online gratis subtitrat: Peter Spierig, Michael Spierig. In rolurile principale ale filmului online gratis subtitrat in limba romana “Daybreakers” ii regasim pe: Willem Dafoe, Sam Neill, Ethan Hawke. Durata filmului “Daybreakers” online gratis: 98 minute

Tags: Ethan Hawke, Filme 2010, filme actiune, filme drama, filme horror, filme SF, Sam Neill, Willem Dafoe

No comments:

Post a Comment