Thursday, May 30, 2013

Mad Max 2: The Road Warrior – Mad Max 2: Războinicul Şoselelor (1981) – filme online

Continuarea realizată de regizorul George Miller la succesul sau Mad Max e dovada clară că urmările nu sunt în mod necesar inferioare originalelor ce le-au inspirat. Căci acest Mad Max e chiar mai intens şi mai captivant decât precedentul.

Acţiunea se petrece în Mad Max 2 câţiva ani după moartea soţiei şi copilului său când fostul ofiţer de poliţie Max (Mel Gibson), devenit un călător singuratic, rătăceşte prin sălbăticiile Australiei. O Australie devastată de un război nuclear şi unde rezervele de petrol sunt acum nepreţuite.

Max va fi pus în situaţia deloc plăcută de a trebui să apere o comunitate de oameni cinstiţi care exploatează o rafinărie de banda de atacatori care o terorizează.

Mad Max 2 a fost extrem de bine primit de către public la lansare şi de atunci (1981) nu a încetat să încânte tele(spectatorii) dornici de acţiune şi senzaţii tari. Şi la aceasta a contribuit, fără doar şi poate, partitura remarcabilă pe care o face Mel Gibson.

Tags: Bruce Spence, filme 1981, filme actiune, filme aventura, filme SF, filme thriller, FILME VECHI, George Miller, Mel Gibson

No comments:

Post a Comment