Monday, August 5, 2013

The Ward (Salonul), film online subtitrat în Română

The Ward 2010 (Salonul), film online DVDRip, subtitrat în Română

Kristen (Amber Heard), o femeie „deranjată” incendiază o fermă abandonată, iar poliţia locală o ia şi o duce la un spital de psihiatrie. Ea este condusă în salon unde face cunoştinţă cu alţi pacienţi de acolo: Iris (Lyndsy Fonseca), Sarah (Danielle Panabaker), Emily (Mamie Gummer) şi Zoey (Laura Leigh), iar apoi i se oferă vechea cameră a unei anume Tammy – o pacientă care a fost atacată şi ucisă de o forţă nevăzută în timpul unei nopţi din anul 1966. Ea îl întâlneşte apoi pe Dr. Stringer (Jared Harris), terapeutul său, dar este incapabilă de a-şi aminti ceva din trecutul ei.

Mai târziu, ea are o tentativă de-a evada, însă este prinsă si dusă din nou în camera ei. Trezindu-se în mijlocul nopţii, ea vede o persoană desfigurată înfiorătoare ce o priveşte fix. În timp ce este alături de Emily şi Iris, Kristen vede doi oameni uitându-se la ea din biroul Dr. Stringer, dar fetele nu-i oferă niciun indiciu referitor la identitatea lor. Pe când se afla în duş, Kirsten este atacată de acea siluetă desfigurată, dar după ce îi spune asistentei acest lucru este drogată şi supusă unei terapii intense de electroşocuri. Într-o şedinţă cu Dr Stringer, Iris o menţionează pe Tammy, dar este apoi imediat întreruptă de doctor.

În ultima şedinţă a lui Iris, Dr. Stringer foloseşte hipnoterapia pentru a-i debloca amintirile ascunse. După şediţă, Iris este ucisă de silueta desfigurată. Kristen încearcă să afle ce s-a întâmplat cu prietena ei şi găseşte carneţelul de schiţe al lui Iris în care se află o schiţă cu silueta care le-a atacat şi deasupra ei este scris numele „Alice Hudson”. Se pare că Alice a fost şi ea o pacientă a acestui spital. În acea noapte, deşi Sarah şi Zoey le avertizează că este practic imposibil să evadeze, Kristen şi Emily încearcă să o găsească pe Iris şi să fugă.

Urmăreşte online filmul The Ward 2010 (Salonul), cu subtitrare în Română.

No comments:

Post a Comment