Monday, August 5, 2013

Zombieland, film online subtitrat în Română

Zombieland – Bun venit în Zombieland (2009), film online DVDRip, subtitrat în Română

Două luni au trecut de când o tulpină a bolii vacii nebune a suferit o mutaţie în „boala omului nebun” care s-a transformat apoi în „boala zombilor nebuni” ce a invadat întreaga Americă şi a transformat oamenii în nişte zombii în căutare de carne şi sânge. Studentul neafectat de acest virus, „Columbus” (Jesse Eisenberg), încearcă să ajungă din Austin, Texas în Columbus, Ohio, pentru a vedea dacă părinţii lui mai sunt încă în viaţă. El îl întâlneşte pe „Tallahassee” (Woody Harrelson), un alt supravieţuitor care ucide zombii foarte violent. Deşi nu pare a fi genul foarte social, Tallahassee îi permite lui Columbus să călătorească alături de el.

Cei doi le întâlnesc apoi pe „Wichita” (Emma Stone) şi sora ei mai mică, “Little Rock” (Abigail Breslin), într-o alimentară. Surorile se dovedesc a fi nişte escroace şi îi păcălesc pe cei doi să le dea armele pretinzând că mezina a fost infectată şi apoi le fură maşina. Aceştia găsesc un Hummer plin cu arme şi pornesc pe urma celor două surori. După ce dau de ele, Tallahassee îşi recuperează arma şi are o mică răfuială cu Wichita, până când Columbus intervine şi îi calmează, spunându-le că au probleme mai mari pe cap decât acestea.

Surorile spun că se îndreaptă spre parcul de distracţii Pacific Playland din Los Angeles, o zonă despre care se presupune că nu e afectată de zombii. După ce află că oraşul lui natal a fost devastat şi părinţii lui, cel mai probabil, au fost ucişi, Columbus decide să îi acompanieze pe ceilalţi spre California. De-a lungul călătoriei, Columbus tot încearcă s-o impresioneze şi s-o curteze pe Wichita. Când grupul ajunge la Hollywood, Tallahassee îi îndrumă spre vila lui Bill Murray. Tallahassee şi Wichita îl întâlnesc pe Murray în persoană, neinfectat, dar deghizat în zombie pentru a se putea deplasa prin oraş şi a juca golf.

Urmăreşte online filmul Zombieland – Bun venit în Zombieland (2009), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

No comments:

Post a Comment