Tuesday, September 10, 2013

I Spit on Your Grave 2, film online subtitrat în Română

I Spit on Your Grave 2 / Scuip pe Mormântul Tău 2 (2013), film online DVDRip, subtitrat în Română

Katie (Jemma Dallender) este o tânără chelneriţă foarte frumoasă care doreşte să scape de această meserie şi de apartamentul de bloc dărăpănat şi plin de şobolani pentru a deveni fotomodel. Ea îşi trimite un portofoliu de poze unei femei care s-o ajute să facă următorul pas, dar aceasta îi spune că, deşi ea este foarte frumoasă, pozele sale nu pun foarte bine în evidenţă acest lucru, trebuie ceva mai mult stil dacă doreşte să facă o carieră din asta. De asemenea, ea îi mai spune că dacă vine cu un nou set de poze, mai artistice, are şanse mari să devină model profesionist, dar o şedintă cu fotograf profesionist, care să-i facă poze calumea, costă câteva mii de dolari, bani pe care Katie nu-i are.

Aparenta ei salvare vine de la nişte indivizi care se laudă că oferă o şedinţă foto gratuită pentru tinerele frumoase. Katie sună la un număr găsit în pagina de anunţuri şi îi răspunde un anume Ivan (Joe Absolom) care cere să-i trimită o poză cu ea prin intermediul telefonului pentru a vedea dacă merită sau nu să fie selectată. Ezitantă, ea acceptă să-i trimită fotografia şi apoi primeşte un SMS prin care i se comunică adresa la care trebuie să se prezinte pentru şedinţa foto. Katie merge acolo şi face o serie de fotografii, însă Ivan nu pare foarte mulţumit de calitatea acestora şi îi sugerează să facă unele mai deocheate, nu în rochie.

Ea nu doreşte acest lucru şi pleacă de acolo, spunând că nu doreşte să pozeze goală pentru ca ei să vândă pozele pe internet. După o vreme, celălalt individ de acolo, Georgy (Yavor Baharov), vine la ea acasă pentru a-i oferi pozele, chiar dacă ea nu le mai vrea şi este un pic speriată de prezenţa lui acolo. Apoi, în noaptea aceea, Georgy intră în dormitorul ei şi o violează. Alertat de ţipetele ei, un vecin vine pentru a vedea ce se întâmplă, însă este ucis de Georgy. Acesta îşi cheamă apoi fraţii, pe Ivan şi Nick (Aleksandar Aleksiev), spunându-le că a făcut o prostie şi să vină să-l ajute.

Urmăreşte online filmul I Spit on Your Grave 2 / Scuip pe Mormântul Tău 2 (2013), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

I Spit on Your Grave, I Spit on Your Grave 2, I Spit on Your Grave 2 film dvdrip cu subtitrare in romana, I Spit on Your Grave 2 film online subtitrat, I Spit on Your Grave 2 online subtitrat, Scuip pe mormantul tau 2, Scuip pe mormantul tau 2 film dvdrip cu subtitrare in romana, Scuip pe mormantul tau 2 film online subtitrat, Scuip pe mormantul tau 2 online subtitrat



No comments:

Post a Comment