Monday, August 5, 2013

Final Destination 5, film online subtitrat în Română

Final Destination 5 (Destinaţie finală 5) 2011, film online DVDRip, subtitrat în Română

Sam Lawton se află în drum spre o companie din North Bay, New York, alături de colegii lui de muncă. În timp ce autoturismul lor traversează podul North Bay, Sam are o premoniţie conform căreia o bucată din pod se va prăbuşi şi o mulţime de oameni îşi vor pierde viaţa, inclusiv el. Panicat, el convinge câteva persoane (fosta lui iubită Molly Harper, amicii Nathan Sears şi Peter Friedkin, iubita lui Peter, Candice Hooper, şeful lui, Dennis Lapman, rivala lui Candice, Olivia Castle, şi colegul de serviciu, Isaac Palmer) să părăsească podul înainte ca acesta să se prăbuşească parţial.

Agentul FBI Jim Block nu îl crede neapărat responsabil pe Sam de prăbuşirea podului, însă promite că va sta cu ochii pe el. În timpul funeraliilor pentru cei decedaţi, legistul local William Bludworth îi avertizează misterios pe supravieţuitori că au înşelat moartea, iar aceasta nu va rămâne impasibilă. Crezând că sunt nişte prostii, ei ignoră avertismentele şi îşi văd în continuare de treabă. Candice şi Peter merg la sala de gimnastică pentru ca Peter s-o urmărească în timp ce îşi face antrenamentele, dar din păcate pentru ei Peter este martorul unui tragic accident în care Candice îşi rupe coloana şi moare.


În ziua următoare, Isaac îşi găseşte şi el sfârşitul în nişte împrejurări cutremurătoare ce se petrec în timpul unei şedinţe de acupunctură la un salon chinezesc. Bludworth, care a fost prezent la ambele decese de până acum, le spune supravieţuitorilor rămaşi că dacă vor să păcălească moartea trebuie să ucidă pe cineva care nu era sortit să moară pe acel pod pentru a le lua lor locul. Mai târziu, după ce Sam şi Molly studiază ordinea în care au murit primii supravieţuitori, îşi dau seama că următorul de pe lista morţii este Nathan.

Urmăreşte online filmul Final Destination 5 (Destinaţie finală 5) 2011, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

No comments:

Post a Comment