Monday, August 5, 2013

Apartment 1303 3D, film online subtitrat în Română

Apartment 1303 3D (Apartamentul 1303 3D) 2012, film online DVDRip, subtitrat în Română

După o dispută în familie, Janet Slate (Julianne Michelle) se mută din casa pe care o împărţeşte cu sora ei mai mare, Lara (Mischa Barton), şi mama lor, Maddie (Rebecca De Mornay). Ea se mută în apartamentul 1303 de la etajul treisprezece al unui bloc din Detroit. Vecina în vârstă de nouă ani, Emily, o avertizează pe Janet că fostul locatar al acelui apartament s-a sinucis. După ce se mută acolo încep să se petreacă tot felul de lucruri stranii şi când Janet se prezintă la serviciu cu vânătăi, încep să circule zvonuri cum că iubitul ei, Mark (Corey Sevier), o abuzează, dar respinge cu fermitate aceste vorbe şi spune că semnele le are din cauza somnambulismului.

Janet este zdruncinată emoţional atunci când este martora jafului unui magazin din apropierea casei sale, aşa că Mark vine la ea pentru a o consola. Mai târziu în acea noapte, Janet este trezită de unele elemente supranaturale din apartament, dar, din păcate pentru ea, Mark nu se mai află acolo pentru a o linişti şi proteja în caz de ceva. O forţă supranaturală preia controlul asupra corpului lui Janet şi o conduce spre sinucidere.

Când Lara încearcă să desluşească misterul în legătură cu ce s-a întâmplat cu sora ei, ea se mută în acelaşi apartament şi dă peste vecini ciudaţi printre care şi fetiţa de nouă ani care pare să ştie cumva adevăratul motiv pentru care Janet s-a sinucis. Lara realizează curând că ce i s-a întâmplat lui Janet i se poate întâmpla şi ei dacă nu cumva reuşeşte să îşi înfrunte temerile şi să facă în aşa fel încât acele evenimente stranii să nu se mai petreacă.

Urmăreşte online filmul Apartment 1303 3D (Apartamentul 1303 3D) (2012), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

No comments:

Post a Comment