Monday, August 5, 2013

The Conjuring, film online subtitrat în Română

The Conjuring 2013 (Trăind printre demoni), film online subtitrat în Română

În 1971, Carolyn (Lili Taylor) şi Roger Perron (Ron Livingston) s-au mutat într-o veche şi dărăpănată fermă din Harrisville, Rhone Island, alături de cei cinci copii ai lor. În timpul primei zile, familia se mută fără nicio problemă, cu excepţia câinelui lor, care refuză să intre în casă. În acea noapte, copiii lor se joacă de-a v-aţi ascunselea şi în timp ce se joacă, una dintre fete găseşte intrarea în beci. După ce Roger inspectează pivniţa făcând lumină cu un chibrit, ceilalţi merg la culcare. Carolyn se arată îngrijorată deoarece câinele latră insistent afară şi una dintre fete simte ca şi cum cineva ar trage-o de picioare.

Dimineaţa următoare, Carolyn se trezeşte având o vânătaie misterioasă, iar câinele este găsit mort. De-a lungul următoarelor câteva zile se petrec o serie de evenimente paranormale; uşile se deschid şi închid de unele singure, toate ceasurile lor se opresc la aceeaşi oră, iar Carolyn aude zgomote ca şi cum cineva ar bate din palme, deşi nu se află nimeni prin zonă. Noaptea, fiica lor cea mică, Cindy, merge somnambulă în camera surorii ei mai mare şi se dă cu capul în mod repetat de un dulap vechi. Activităţile ating punctul critic atunci când Roger nu se află acasă şi Carolyn este blocată în beci, iar fiica cea mare este atacată de un spirit care seamănă cu o femeie bătrână.

Carolyn cere ajutorul lui Ed (Patrick Wilson) şi Lorraine Warren (Vera Farmiga), specialişti în paranormal, pentru a le confirma sau infirma temerile. Lorraine simte că un spirit malefic s-a fixat asupra familiei şi după o primă serie de investigaţii concluzionează că trebuie să se implice, explicându-le soţilor Perron că s-ar putea să fie nevoie de un descântec al casei. Totuşi, nu pot face acest lucru fără dovezi suplimentare şi autorizaţie din partea Bisericii Catolice. Ed este şi el îngrijorat în legătură cu Lorraine, care a suferit o traumă serioasă în timpul unui caz mai vechi în care a fost nevoie de o exorcizare.

Urmăreşte online filmul The Conjuring 2013 (Trăind printre demoni) cu subtitrare în Română şi calitate WEBRip.

No comments:

Post a Comment